Huur is te duur

10 jaar huurstijging is genoeg!

De afgelopen 10 jaar stegen de huren met meer dan 35%. Meer dan 800.000 huurders hebben na het betalen van de huur te weinig over voor de noodzakelijke kosten en levensonderhoud. Actiegroep ‘Wij Weigeren de Huurverhoging’ strijdt daarom voor meerjarige huurbevriezing (2022-2026) om wonen voor iedereen weer betaalbaar te maken, en te houden.

Om dit mogelijk te maken is actie nodig. Actiegroep ‘Wij Weigeren de Huurverhoging’ helpt huurders zich te organiseren.
Huurdersvereniging Centrum, Huurdersvereniging de Pijp en Huurdersbelang Zuid ondersteunen deze oproep van en gaan helpen het komend jaar deze campagne bij zoveel mogelijk huurders onder de aandacht te brengen en meerjarige huurbevriezing af te dwingen!

Weiger de huurverhoging want de huur is te duur!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.