26 Maart Woon Actie Amsterdam

Op 26 maart is het internationale huisvestingsdag. Op deze dag organiseren wij een WOONFEEST op Plein 40-45 in Amsterdam.

Met muziek, sprekers en acties. Noteer in je agenda!

HUIZEN VOOR MENSEN, NIET VOOR WINST

EEN THUIS VOOR IEDEREEN

Woonopstand Amsterdam

Wij zijn een bundeling van organisaties van Amsterdamse huurders, bewoners, studenten, jongeren, politieke partijen FNV voor 14 en FNV-lokaal Amsterdam. Wij zijn samen WOONOPSTAND AMSTERDAM. Wij zijn en bouwen verder aan een coalitie van alle Amsterdamse huurdersorganisaties en verenigingen en bewoners. Wij voeren permanent acties zodat de politieke beslissers en huiseigenaren gaan kiezen voor een rechtvaardig volkshuisvestingsbeleid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.